Call of Duty: Mobile
  • ONTWIKKELAAR Activision Blizzard
  • EERSTE RELEASEDATUM 1 oktober 2019
  • PLATFORMEN iOS, Android
  • GENRE First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE -

De Gulag komt naar Call of Duty: Mobile

De Gulag komt naar Call of Duty: Mobile. De bekende area uit Call of Duty: Warzone is geteased via Twitter.

Call of Duty: Mobile heeft een Battle Royale-modus, maar die is toch niet te vergelijken met het populaire Call of Duty: Warzone. Daar komt binnenkort wel verandering in, als we de teaser van het officiële Call of Duty: Mobile Twitterkanaal mogen geloven. Via Twitter is namelijk een korte video te zien die overduidelijk de Gulag uit Call of Duty: Warzone toont. In Warzone is de Gulag een zone waarin je terechtkomt wanneer je het loodje legt. Je krijgt hier nog een laatste kans om terug in de strijd te geraken wanneer je hier een 1v1 match weet te winnen. Of de Gulag in Call of Duty: Mobile dezelfde rol gaat vervullen, is momenteel nog niet bekend. Het kan namelijk ook zijn dat de Gulag slechts een map wordt die geïnspireerd is op de Area uit Warzone.

Call of Duty: Mobile is momenteel te spelen op iOS en Android.

BRON Activision Blizzard

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?