De Ghostbusters komen naar LittleBigPlanet

Er verschijnen regelmatig nieuwe outfits voor LittleBigPlanet en ook dit keer kondigt ontwikkelaar Media Molecule weer een content aan met nieuwe outfits voor de game. Deze outfits zullen helemaal in het teken staan van Ghostbusters.

Waarschijnlijk zullen dan ook alleen de Sackboys deze nieuwe outfits krijgen. Het is echter nog onbekend wat de content met zich meebrengt. Er is dus nog hoop voor de Sackgirls, want de content heeft misschien ook wel coole outfits voor de Sackgirls.-

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?