Check hier alle PlayStation State of Play content

De games voor juni in nieuwe trailer

In een nieuwe trailer van de website Gametrailers wordt alvast vooruitgeblikt naar de games die we volgende maand allemaal kunnen verwachten. Zo staan onder andere Ghostbusters, Virtua Tennis 2009, De Sims 3 en Red Faction: Guerrilla op het programma.

Al met al belooft het een spectaculaire maand te gaan worden, waarin veel topgames hun hoge verwachtingen waar moeten gaan maken. Nog een paar nachtjes slapen, en dan breekt misschien wel de beste maand tot nu toe uit als het gaat om de games van dit jaar!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?