De Games Convention blijft in Leipzig

Zojuist heeft de directeur van de Leipzig Messe, Wolfgang Marzin, aangekondigd dat er volgend jaar gewoon weer een Games Convention plaats zal vinden in Leipzig. De geruchten gingen rond dat de beurs naar Keulen zou verhuizen, maar dat is aan hand van een onderzoek waar een deel van de 203.000 bezoekers van de Games Convention aan hebben deelgenomen, teruggedraaid.

De burgemeester van Leipzig, Burkhard Jung heeft positief op de uitkomst van het onderzoek gereageerd. "De Games Convention behoort Leipzig toe, daarom ben ik blij met deze uitslag." Aldus Jung.

Net als dit jaar zullen we er volgend jaar gewoon weer bij zijn in Leipzig.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?