De enige echte Game of the Year

Het gamejaar 2008 was natuurlijk genieten. Veel grote titels kwamen bij ons op bezoek, en hebben veelal hun verwachtingen ook waargemaakt. Vorig jaar stond in het teken van vervolgen, maar toch waren er ook enkele zeer originele games te bewonderen. We hadden in ieder geval genoeg om over te praten, en de doorsnee gamer werd bedolven onder zoveel games dat hij of zij niet eens de tijd had om alles te spelen.

Maar er kan natuurlijk maar één game de allerbeste zijn. Welke game dat is geworden en dus de titel 'Game of the Year 2008' mag dragen, dat zie je in de video hieronder. Gefeliciteerd beste game, gefeliciteerd!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?