De duurste games ooit ontwikkeld

Een game ontwikkelen is niet goedkoop, dat blijkt maar weer uit onderstaand lijstje van DigitalBattle.com. Zo blijkt dat Grand Theft Auto IV de duurste game ooit ontwikkeld is. Dit komt vooral door de kosten van de soundtrack en de kosten voor alle 1000 mensen die hebben meegewerkt aan de game. Hieronder volgt de hele lijst.

1. Grand Theft Auto IV - $100 miljoen
2. Gran Turismo 5 - $80 miljoen
3. Shenmue - $70 miljoen
4. Too Human - $60 miljoen +
5. Metal Gear Solid 4 - $60 miljoen
6. Halo 3 - $55 miljoen
7. APB - $50 miljoen
8. L.A. Noire - $50 miljoen
9. Final Fantasy XII - $48 miljoen
10. Killzone 2 - $45 miljoen

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?