SEGA Superstars Tennis

  • Ontwikkelaar Sumo Digital
  • Eerste releasedatum 20 maart 2008
  • Platformen PlayStation 2, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii
  • Gameliner score

De demo van SEGA Superstars Tennis nu online

SEGA Superstars Tennis is tennissen met de sterren van SEGA. Dus Sonic, AiAi, Ulala, Samba en nog meer zijn allemaal van de partij.

Sinds afgelopen weekend is deze game als demo te vinden op Xbox Live Marketplace. Met een simpele druk op de knop haal je die demo binnen en kun je kijken of het iets voor je is. De game is nu ook te koop in de winkels en natuurlijk op Gameliner.nl!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?