De demo van King Arthur

De Hongaarse studio Neocore komt na Crusaders met een nieuwe game. King Arthur is de naam van deze RPG. Bijna iedereen weet wel wie King Arthur is, maar voor degene die het niet weten, het speelt zich af in de middeleeuwen en het gaat over een legendarische koning.

King Arthur heeft vanaf nu een demo, zodat iedereen kan zien of deze game vet is of misschien toch niet. De game is te downloaden bij de Steam winkel.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?