De Comic Con is begonnen

Vandaag is de Comic Con begonnen, hét evenement waar uitgever Capcom haar titels voor de komende tijd zal laten zien. In het vierdaagse evenement zullen de titels waar Capcom mee wil gaan scoren in volle glorie te bezichtigen zijn.

Om er een paar te noemen: Marvel vs Capcom 3: Fate of Two Worlds, Okamiden, Ghost Trick: Phantom Detective en het onlangs door ons besproken Senguko Basara: Samurai Heroes.

De Comic Con duurt nog tot en met aanstaande zondag 25 juli.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?