De Classic Controller Pro komt eraan

Al eerder meldde we dat Nintendo met en nieuwe versie komt van de huidige Classic Controller, namelijk de Classic Controller Pro. Deze versie bevat een beter knoppenindeling en een extra comfortabele grip. Toen was er weinig over bekend, alleen dat hij naar Japan zou komen.

Nu komt GameStop in Amerika met een pre-order pagina met de prijs van $19.99. De releasedatum is 1 april en we verwachten hem niet lang hierna nog te zien in Europa voor waarsch dezelfde prijs met een euroteken ervoor. Ons lijkt het ideaal hiermee klassieke games te spelen op de Wii, dus laat maar komen!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?