Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

De Blob

  • Ontwikkelaar Blue Tongue Software
  • Eerste releasedatum 26 september 2008
  • Platformen Nintendo Wii
  • Gameliner score -

De Blob launch trailer

Volgende week, 26 september, brengt THQ de nieuwste game De Blob uit voor de Nintendo Wii. Het concept van De Blob is bedacht door Nederlandse studenten van de gamesopleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht en misschien kunnen we volgende week dan ook stiekem zeggen dat De Blob de beste "Nederlandse" game van 2008 zal zijn. De eerste impressie van Bart kan je in ieder geval hier lezen en hij is razend enthousiast.

Om je alvast warm te maken voor De Blob tonen we hieronder de launch trailer.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?