Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

De beste games van Nintendo en nieuwe startpakketten

Nintendo heeft aangekondigd dat het met twee nieuwe Nintendo DS Lite startpakketten gaat komen. Ook introduceren ze de nieuwe Nintendo Original Bestsellers (NOB) serie. Dit allemaal in het teken van de naderende feestdagen, waar Nintendo uiteraard weer wil proberen zo veel mogelijk nieuwe mensen aan te spreken met hun games en consoles.

Met de NOB wordt duidelijk gemaakt wat de beste games van Nintendo zijn. Je vind in in de NOB onder andere games als Brain Training, Nintendogs en Tetris DS. De nieuwe startpakketten zijn dan weer gemaakt om nieuwkomers een gevarieerde keuze aan te bieden.

De twee nieuwe startpakketten zullen ons landje bereiken in het vierde kwartaal van 2008. De twee startpakketten zullen respectievelijk het Nintendogs startpakket en het Brain Training startpakket zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?