De beste game van de show

Er zijn ontzettend veel nieuwe games langs gekomen op de E3 van dit jaar. Maar uiteindelijk kan er altijd maar één de beste zijn.

In de video hieronder kun je zien welke game er volgens de website GameTrailers naar huis gaat met de hoogste onderscheiding die er is: de beste game van de E3 2009. En zeg nou zelf, deze game verdient het toch om nu al zijn eerste winst te pakken?

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?