Days Gone
  • ONTWIKKELAAR SIE Bend Studio
  • EERSTE RELEASEDATUM 26 april 2019
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GENRE RPG, Open-World, Horror
  • GAMELINER SCORE

Days Gone krijgt fotomodus

Bend Studio’s heeft aangekondigd dat Days Gone een fotomodus krijgt. Deze is beschikbaar als de game uitkomt en bevat onder andere advanced color grading opties en een focus lock.

De fotomodus van Days Gone heeft verschillende features die tegenwoordig standaard zijn. Denk aan het Characters panel waar je je personage en motor kunt aanpassen, en aan het Frames & Presets panel waar je uit verschillende frames kunt kiezen. Met het Lens panel kun je de Field of View, Focal Distance, Aperture en Film Grain aanpassen. Daarnaast wordt de Focus Lock toegevoegd die ervoor zorgt dat het gekozen punt altijd scherp blijft onafhankelijk van de bewegingen die je met de camera maakt.In de Advanced Modus kun je de foto’s verfijnen door de 55 instellingen, verdeeld over Bloom, Color Grading en Color Depth Grading panels, te manipuleren als een professionele editor.

Days Gone is vanaf 26 april verkrijgbaar voor de PlayStation 4.

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?