Days Gone krijgt fotomodus

Geplaatst: 18 maart 2019 21:15
Aangepast: 18 maart 2019 21:18

Bend Studio’s heeft aangekondigd dat Days Gone een fotomodus krijgt. Deze is beschikbaar als de game uitkomt en bevat onder andere advanced color grading opties en een focus lock.

De fotomodus van Days Gone heeft verschillende features die tegenwoordig standaard zijn. Denk aan het Characters panel waar je je personage en motor kunt aanpassen, en aan het Frames & Presets panel waar je uit verschillende frames kunt kiezen. Met het Lens panel kun je de Field of View, Focal Distance, Aperture en Film Grain aanpassen. Daarnaast wordt de Focus Lock toegevoegd die ervoor zorgt dat het gekozen punt altijd scherp blijft onafhankelijk van de bewegingen die je met de camera maakt.In de Advanced Modus kun je de foto’s verfijnen door de 55 instellingen, verdeeld over Bloom, Color Grading en Color Depth Grading panels, te manipuleren als een professionele editor.

 1 1

Days Gone is vanaf 26 april verkrijgbaar voor de PlayStation 4.

Bron: PlayStationblog
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Days Gone

Series

Days Gone

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

26 april 2019

Ontwikkelaar

SIE Bend Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord