Dawn of War II krijgt nieuwe multiplayer content

THQ heeft vandaag aangekondigd dat Dawn of War II aangevuld gaat worden in de vorm van downloadable content. Het pakket krijgt de naam 'The Last Stand' met zich mee, is speciaal bedoeld voor de multiplayer mode van de game en verschijnt in oktober.

In 'The Last Stand' is het de bedoeling dat je samen met andere gamers wave na wave van aanvallers af probeert te slaan. Je kunt kiezen uit de klassen Space Marine Captain, Eldar Farseer en Ork Mekboy, waarna je als individuele held op het slachtveld gedropt wordt. Samenwerking is hier een belangrijke sleutel tot de overwinning.

Naast deze compleet nieuwe modi bevat de DLC ook nog twee nieuwe multiplayer maps, verscheidene updates en bug fixes voor Dawn of War II zelf.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?