Need for Speed Undercover

  • Ontwikkelaar EA Black Box
  • Eerste releasedatum 21 november 2008
  • Platformen Pc, PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii
  • Genre Racing
  • Gameliner score -

Datum voor Need for Speed: Undercover is bekend

Vrijdag 21 november komt het nieuwste deel in de Need for Speed serie uit voor pc en de verschillende consoles. Dat heeft Electronic Arts vandaag bekendgemaakt.

In Need for Speed Undercover ga je undercover infiltreren in de ondergrondse racescene om er achter te komen of deze samenwerken met een internationale criminele organisatie. Je wordt hierbij geholpen door de agente Chase Linh. Deze begeleid je door het verhaal door middel van live-action cutscenes.

Zoals afgelopen zaterdag werd vermeld gaat deze Need for Speed qua gameplay weer veel lijken op die van Need for Speed Most Wanted met veel achtervolgingen en wordt er afgeweken van de vorige versie Need for Speed ProStreet die realistischer oogde.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?