Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

MadWorld

  • Ontwikkelaar SEGA
  • Eerste releasedatum 20 maart 2009
  • Platformen Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Datum release Mad World is bekend

Mad World zal op 31 maart 2009 gaan uitkomen in Europa en de Verenigde Staten. Dat hebben ontwikkelaar Platinum Games en uitgever SEGA vandaag bekendgemaakt.

Door het grove geweld in deze "stripachtige" game zal Mad World niet overal uitkomen. Zo zal de game hoogstwaarschijnlijk niet door de keuring heenkomen in Duitsland en Oostenrijk en zelfs Japan.

In Mad World is het de bedoeling om je tegenstanders op de meest gruwelijke manieren om te brengen met behulp van de materialen (als zagen, vuilnisbakken, stalen hekken enz.) om je heen. Hoe meer moves je achter elkaar maakt, hoe meer punten je verdient.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?