Datum geprikt voor DLC Skate 2

Skate zorgde voor een revolutie in de skateboardgames. De game speelt realistischer en het kost meer moeite om een mooie trick een goed einde te geven. Skate 2 deed dit trucje nog even overnieuw.

Op 9 juli zal er nieuwe content verschijnen voor Skate 2. de Maloof Money Cup zal te koop zijn voor 240 Microsoft Points of 3 euro. Er zullen zowel offline als online modi toegevoegd worden. Daarnaast krijgen Xbox 360-bezitters 250 extra Gamerpoints om te halen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?