Pro Evolution Soccer 2009

  • Ontwikkelaar KCE Tokyo
  • Eerste releasedatum 17 oktober 2008
  • Platformen Pc, PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Datum gekozen voor PES 2009

Op 15 oktober zal de grote concurrent van FIFA uitkomen, en dat is uiteraard PES. Ook komt er nog een demo van de game, en die zal verschijnen op dezelfde dag als de demo van FIFA 09: op 11 september. Dit najaar kunnen we dus weer genieten van twee voetbal games, en kijken welke van de twee dit jaar de beste is.

Er zitten zoals elk jaar veel vernieuwingen in PES, en de grootste is de van FIFA afgekeken 'Become a Legend' mode, waarin je als één speler carrière kunt gaan maken. FIFA introduceerde hetzelfde idee al een jaar eerder met de 'Be a Pro' modus.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?