Datum en tracks voor Lips bekend

Geplaatst:
Aangepast: 13 juni 2018 15:34

Sinds vandaag is bekend wanneer we Microsofts karaokegame Lips mogen gaan verwachten. Op 21 november zal de game in Europa verschijnen, exclusief voor de Xbox 360, met een adviesprijs van 69,99 euro.

Net als in SingStar is het de bedoeling om zo goed mogelijk mee te blèren met de nummers. In tegenstelling tot SingStar krijg je bij Lips draadloze, motion-sensitive microfoons mét verlichting. De bewegingssensoren in de microfoon zullen gebruikt worden voor speciale gameplay-elementen.

Ook is het mogelijk om nummers van je harddisk of MP3-speler af te spelen in Lips, zodat je in feite op alle muziek met jouw goddelijke kattengejank kunt meezingen. Helaas worden voor eigen nummers geen songteksten ondersteund. Maar natuurlijk zal het ook mogelijk zijn om via Marketplace nummers naar Xbox 360 te downloaden die wel volledig aangepast zijn voor Lips.

Maar voor je aan het downloaden en importeren slaat begin je natuurlijk eerst met de standaard tracklist. Die veertig nummers lange lijst kun je hieronder bekijken.

-

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Lips

Series

-

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Xbox 360

Releasedatum

21 november 2008

Ontwikkelaar

iNiS Corp.

Gameliner Awards

-

Lees meer