Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Lips

  • Ontwikkelaar iNiS Corp.
  • Eerste releasedatum 21 november 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Gameliner score

Datum en tracks voor Lips bekend

Sinds vandaag is bekend wanneer we Microsofts karaokegame Lips mogen gaan verwachten. Op 21 november zal de game in Europa verschijnen, exclusief voor de Xbox 360, met een adviesprijs van 69,99 euro.

Net als in SingStar is het de bedoeling om zo goed mogelijk mee te blèren met de nummers. In tegenstelling tot SingStar krijg je bij Lips draadloze, motion-sensitive microfoons mét verlichting. De bewegingssensoren in de microfoon zullen gebruikt worden voor speciale gameplay-elementen.

Ook is het mogelijk om nummers van je harddisk of MP3-speler af te spelen in Lips, zodat je in feite op alle muziek met jouw goddelijke kattengejank kunt meezingen. Helaas worden voor eigen nummers geen songteksten ondersteund. Maar natuurlijk zal het ook mogelijk zijn om via Marketplace nummers naar Xbox 360 te downloaden die wel volledig aangepast zijn voor Lips.

Maar voor je aan het downloaden en importeren slaat begin je natuurlijk eerst met de standaard tracklist. Die veertig nummers lange lijst kun je hieronder bekijken.

-

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?