Datum en partners van Summer Game Fest 2021 bekend

De datum en partners van Summer Game Fest, het partijtje van Geoff Keighley, zijn bekendgemaakt. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, vindt de aftrap van de festiviteiten voor de start van de astronomische zomer plaats.

Juni wordt een zeer drukke maand in de gamewereld. Eerder dit jaar werd al onthuld dat de digitale variant van E3 plaatsvindt van 12 tot en met 15 juni. Nu heeft Geoff Keighley het nieuws gedeeld dat zijn fuifje op 10 juni, twee dagen voor E3, begint. Het loont zeker om beide feestjes te bezoeken. In tegenstelling tot E3 2021, neemt PlayStation namelijk wel deel aan de Summer Game Fest-festiviteiten. Enkele andere partners die van de partij zijn bij de knalfuif van Geoff Keighley zijn Xbox, Activision en Epic Games. Nintendo is de grote afwezige, maar maakt wel deel uit van de E3 2021-line-up.

Summer Game Fest begint op 10 juni om 20:00 uur.

BRON Geoff Keighley
Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?