Data voor E3 2021 bekendgemaakt

De data voor de game conventie E3 zijn bekendgemaakt voor 2021. Het evenement gaat volgens organisator ESA volgend jaar in juni weer plaatsvinden.

In maart kwam de aankondiging dat E3 niet doorging vanwege het coronavirus. ESA, de organisatie van het evenement, gaf aan de mogelijkheden te onderzoeken om mensen een 'digitale' ervaring te geven rond de periode waar E3 dit jaar moest plaatsvinden. Over een eventueel digitaal event heeft ESA nog geen nieuwe informatie naar buiten gebracht. Wel hebben ze de data voor E3 van volgend jaar bekendgemaakt. Volgens de organisatie gaat de conventie van 15 tot 17 juni plaatsvinden.

E3 Afgelast

Of het digitale evenement van E3 dit jaar nog gaat plaatsvinden is nog niet bekend.

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?