Dashboard nog sneller

Bij sommige mensen loopt het Xbox 360 Dashboard niet altijd even soepel. Dit kan erg irritant zijn tijdens het gamen. Major Nelson van Microsoft zegt dat dit verleden tijd zal zijn.

In de nieuwe update zal namelijk de snelheid van het dashboard beter zijn. Er is nog geen datum vastgesteld voor de update, maar wij bij Gameliner denken dat het de herfst wordt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?