Check al onze gamescom content hier!

Darksiders op de pc in juni

Afgelopen januari verscheen op de Xbox 360 en PlayStation 3 de game Darksiders van THQ. Wij gaven de PlayStation 3 versie vier sterren in onze review. Een mooi cijfer dan ook voor deze game.

Vandaag maakt THQ bekend dat er van Darksiders ook een pc versie gaat verschijnen en wel ergens in juni van dit jaar. Net als de console versie wordt de pc versie ontwikkeld door Vigil Games en uitgegeven door THQ.

Als reden voor de release in juni geeft Travis Plane, hoofd divisie Global Brand Management van THQ, aan dat Vigil Games de tijd nodig heeft om de game te optimaliseren voor de pc.

We are delighted to be able to bring Darksiders to the pc. THQ is focused on bringing great product to the pc gaming audience so it was vital that we allowed Vigil the time to optimize the title for the pc platform.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?