Darksiders krijgt demo

Ondanks dat Darksiders al en tijdje in de winkel ligt, was er nog steeds geen demo van de game verschenen. THQ heeft echter bekendgemaakt dat de demo van de game onderweg is en dit zal geen standaard demo worden.

THQ:

We really wanted to give gamers a true idea of the variety of gameplay that the game offers and so rather than just making a standard 20-minute demo version of the first few levels, we decided to give away this massive level and reveal the true essence of the game.

De demo zal het eerste level uit de game bevatten en zal volgens THQ ongeveer 90 minuten duren. De gene die de game dus nog niet hebben uitgetest kunnen de demo downloaden vanaf 25 februari via PSN en Xbox Live.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?