Darkness Within 2 krijgt een grote beurt

Al eerder was oudgediende Stephan al redelijk enthousiast in zijn review van de duistere adventure game Darkness Within 2: The Dark Lineage. Nu hebben de uitgever Iceberg Interactive en de ontwikkelaar Zoetrope Interactive niet stil gezeten. Voor de game hebben ze een omvangrijke patch uitgebracht die de game een flinke make over geven.

In deze nieuwe patch krijgt de game een forse hoeveelheid aan grafische verbeteringen. Zo zijn er anti-aliasing en anisotropische filters toegevoegd om de game er scherper en vloeiender uit te laten zien. Ook zijn de ondersteunde schermresoluties uitgebreid om een betere spelervaring te kunnen scheppen. Naast deze grafische verfbeurt maakt de patch korte metten met een groot aantal bugs en fouten die nog in de game zaten.

Je kunt de patch voor Darkness Within 2: The Dark Lineage hier downloaden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?