Check hier alle PlayStation State of Play content

Dark Void Zero vanaf nu te downloaden

Vanaf vandaag is het mogelijk om Dark Void Zero te downloaden voor de pc en iPhone.

Dark Void Zero is een remake van de eerder verschenen console versie uit het 8bit tijdperk. In deze remake kan je aan de slag met de test piloot Rusty en zijn beste vriend Nikola.

In de drie retro levels die de game bevat moet je kosten wat kost het menselijke ras verdedigen. En dit doe je natuurlijk met je oude vertrouwde raketwerper. Naast deze singleplayer zitten er ook online leaderboards in waar je precies kan zien hoe jouw vrienden het level hebben doorlopen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?