Dark Souls Trilogy
  • ONTWIKKELAAR FromSoftware
  • EERSTE RELEASEDATUM 1 maart 2019
  • PLATFORMEN PlayStation 4, Xbox One
  • GAMELINER SCORE -

Dark Souls Trilogy komt in maart toch naar Europa

Dark Souls Trilogy werd vorig jaar al aangekondigd, maar was toen een release die exclusief voor Amerika en Azië was. Bandai Namco heeft nu echter aangekondigd dat Dark Souls Trilogy in maart toch nog naar Europa komt.

Daar waar wij vorig jaar enkel Dark Souls: Remaster op de Nintendo Switch kregen, kregen Amerikaanse en Aziatische fans de volledige Dark Souls-trilogie. Europese Dark Souls-fans hebben nu echter geluk. Uitgever Bandai Namco maakte onlangs namelijk bekend dat de trilogie van de iconische gameserie dit jaar eindelijk ook naar Europa gaat komen. De standaard editie van de bundel is vanaf maart dit jaar te verkrijgen.

Dark Souls Trilogy komt vanaf 1 maart naar PlayStation 4 en Xbox One.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?