Dark Souls Remastered
  • ONTWIKKELAAR From Software
  • RELEASEDATUM 25 mei 2018, 19 oktober 2018 (NSW)
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GAMELINER SCORE -

Dark Souls Remastered verschijnt in oktober

Dark Souls Remastered heeft eindelijk een releasedatum gekregen. Dit heeft de Japanse consolegigant middels een tweet bekendgemaakt op Twitter van Nintendo. De game verschijnt op 19 oktober van dit jaar.

Het origineel uit 2011 verscheen op de PlayStation 3 en Xbox 360 en werd door ons beoordeeld met 5 sterren. De console verscheen eerder dit jaar voor de PlayStation 4 en Xbox One, maar de releasedatum voor de Nintendo Switch-versie ontbrak nog altijd. Maar daar is vanaf nu verandering in gekomen.

19 oktober 2018 verschijnt Dark Souls Remastered voor de Nintendo Switch.

BRON Twitter Nintendo

Over auteur Alex Zweers

Alex ZweersWat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?