Dark Souls III krijgt FPS Boost op Xbox Series

Geplaatst: 8 juli 2021 11:52

Dark Souls III heeft zojuist een FPS Boost gekregen op de Xbox Series. De game draait nu op 60 fps op de nieuwe consoles van Microsoft.

Eerder maakte Microsoft al bekend verschillende games van FPS Boost te voorzien. Deze upgrade aan de vaak oudere games zorgt ervoor dat ze in 60 fps kunnen draaien op de Xbox Series X en Xbox Series S. Dit is dus ook gedaan met Dark Souls III. Daar waar de game voorheen op de Xbox One met moeite de 30 fps kon halen, draait de game na de update consistent in 60 fps op de Xbox Series-consoles. Deze update verbetert echter alleen de framerate van de game. Aan de resolutie is niet gesleuteld.

FPS Boost voor Dark Souls III is nu beschikbaar. Het is wel aan te raden om je console na de update even opnieuw op te starten.

Bron: Microsoft
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dark Souls III

Series

Dark Souls

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

12 april 2016

Ontwikkelaar

FromSoftware

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord