Dark Souls Remastered

  • Ontwikkelaar FromSoftware
  • Eerste releasedatum 25 mei 2018
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Actie, RPG
  • Gameliner score -

Dark Souls games verkopen samen 27 miljoen stuks

FromSoftware heeft het nieuws naar buiten gebracht dat de Dark Souls games samen 27 miljoen eenheden hebben verkocht. Dit lieten ze weten via Twitter.

Het is moeilijk het huidige gamelandschap voor te stellen zonder de invloed van Dark Souls. De snoeiharde RPG van FromSoftware creëerde een eigen subgenre, genaamd de "Soulslike" games. Ze bedanken de fans voor de support van de afgelopen jaren. Ze laten weten dat ze nog steeds hard aan het werk zijn met Elden Ring, die aangekondigd werd tijdens de E3 van 2019. FromSoftware ontving tijdens The Game Awards van dit jaar ook nog de prijs voor beste game met Sekiro: Shadows Die Twice.

Dark Souls is nu te spelen via de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch. De game is ook nog beschikbaar op de vorige generatie consoles.

BRON FromSoftware

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?