Dark Souls games verkopen samen 27 miljoen stuks

Geplaatst:
Aangepast: 20 mei 2020 14:32

FromSoftware heeft het nieuws naar buiten gebracht dat de Dark Souls games samen 27 miljoen eenheden hebben verkocht. Dit lieten ze weten via Twitter.

Het is moeilijk het huidige gamelandschap voor te stellen zonder de invloed van Dark Souls. De snoeiharde RPG van FromSoftware creëerde een eigen subgenre, genaamd de "Soulslike" games. Ze bedanken de fans voor de support van de afgelopen jaren. Ze laten weten dat ze nog steeds hard aan het werk zijn met Elden Ring, die aangekondigd werd tijdens de E3 van 2019. FromSoftware ontving tijdens The Game Awards van dit jaar ook nog de prijs voor beste game met Sekiro: Shadows Die Twice.

Dark Souls is nu te spelen via de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch. De game is ook nog beschikbaar op de vorige generatie consoles.

Bron: FromSoftware
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dark Souls Remastered

Series

Dark Souls

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

25 mei 2018

Ontwikkelaar

FromSoftware

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord