Dark Messiah of Might and Magic: Elements

  • Ontwikkelaar Artificial Studios
  • Eerste releasedatum 14 februari 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Gameliner score -

Dark Messiah demo te downloaden via Xbox Live

De PC game Dark Messiah of Might And Magic is al een tijdje uit. Binnekort mogen Xbox 360 bezitters ook van de game genieten. De Xbox 360 versie zal Dark Messiah Of Might And Magic: Elements gaan heten en zal ongeveer in het eerste kwartaal van 2008 in de schappen liggen.

Tot die tijd is zowel de single- en de multiplayer demo nu te downloaden via Xbox Live. In tegen stelling tot de PC versie zal de Xbox 360 versie een nieuwe lock-on feature hebben en drie nieuwe levels met nieuwe objectives en rewards.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?