Check hier alle PlayStation State of Play content

Dante's Inferno DLC-overzicht

Dante's Inferno laat je reizen door de 9 ringen van de hel. Sommige mensen hebben die 9 ringen nu al doorkruist. Voor hen komt er DLC uit.

Vandaag kwam het overzicht beschikbaar waarin staat wanneer welke downloadable content verschijnt. Zo verschijnen er in maart en april in totaal 2 nieuwe levels. Check het complete overzicht hieronder.

februari

- Soul Packs
- Poet Kostuum
- Animated Feature Film Kostuum

maart

- Prequel level (het level wat alleen in de speciale PlayStation 3-versie zat van de game, in maart ook op Xbox Live)

april

- Nieuwe mogelijkheden in-game
- Trials of St Lucia level

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?