Dante's Inferno demo eerder op de PlayStation

Electronic Arts heeft vandaag bekendgemaakt wanneer de demo van Dante's Inferno uitkomt. Het opmerkelijke hieraan is dat er een verschil is van twee weken per platform. De demo komt namelijk voor de PlayStation 3 op 10 december, op het PlayStation Network. Pas twee weken later verschijnt de demo op Xbox Live. Namelijk op kerstavond. Dat is dus 24 december voor als je dat even kwijt was.

In Dante's Infero gaat de hel open. De game is gemaakt naar het bekende boek. In de demo speel je het eerste level genaamd Gates Of Hell. De game staat klaar voor een release in februari.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?