Dante's Dead Space

Dante's Inferno is de nieuwe hack 'n slasher van Electronic Arts die aan het begin van 2010 uitkomt. In de game volg je het verhaal van De Goddelijke Komedie, waar Dante de negen ringen van de hel bezoekt.

Als je een persoonlijke hekel hebt aan Dante is het raadzaam om de speciale Death Edition van Dante's Inferno te kopen. Hierin zit namelijk een skin van Isaac Clarke, de hoofdrolspeler in Dead Space. De Death Edition verschijnt exclusief in Europa en bevat, naast de Isaac Clarke-skin, een Making Of, een artboekje en een exemplaar van De Goddelijke Komedie.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?