Dansers gezocht voor nieuwe Just Dance

Ubisoft is opzoek naar dansers voor in hun nieuwe game, Just dance 2. Op Facebook verscheen namelijk een bericht waarin je jezelf of je dansgroep kan aanmelden voor de audities. Deze audities zullen op 29 mei plaatsvinden in Groot Brittannië. Dus wie wil schitteren in de nieuwe Just Dance moet hier zijn.

Wanneer de game Just Dance 2 zal verschijnen is echter nog niet bekendgemaakt. Het is ook nog steeds niet bekend op welke consoles de game zal uitkomen. De eerste Just Dance game was in elk geval een groot succes.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?