Persona 5: Dancing in Starlight
  • ONTWIKKELAAR Atlus
  • EERSTE RELEASEDATUM 4 december 2018
  • PLATFORMEN PlayStation Vita, PlayStation 4
  • GENRE Party
  • GAMELINER SCORE -

Dansen in december met Persona 5

In december kun je dansen met Persona 3: Dancing in Moonlight en Persona 5: Dancing in Starlight. Atlas heeft een officiële trailer uitgebracht voor de Endless Night Collection bundel.

De Endless Night Collection bundel bevat Persona 3 en Persona 5, maar geeft ook toegang tot de digitale versie van Persona 4: Dancing All Night. Zeker een must voor alle Persona-fans die van dansen houden. Alleen de PlayStation 4 versie krijgt een fysieke en digitale release. Bekijk de korte trailer hier.

Persona 3: Dancing in Moonlight en Persona 5: Dancing in Starlight komen op 4 december naar de PlayStation 4 en PlayStation Vita.

BRON Gematsu

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?