Dancing on Ice naar DS en Wii

Het succesvolle tv-programma Dancing on Ice komt naar Nintendo Wii en DS. De game was al wel een tijdje in ontwikkeling, maar nu is de game officieel bevestigd. De game verschijnt namelijk op 12 maart in Europa.

De game zal echter worden gebaseerd op de Britse tv-uitzending. In plaats van bekende Nederlanders zullen we dus kunnen schaatsen met bijvoorbeeld Jayne Torvill en Cristopher Dean.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?