Damnation toont nieuwe multiplayer video

Damnation, de nieuwe shooter van Codemasters, ligt vanaf vandaag in de winkel voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PC.

Om dit te vieren heeft Codemasters vandaag een nieuwe multiplayer gameplay-video online gezet. Met deze video wil Codemasters iedereen de multiplayer aspecten van de game laten zien. In de video kun je enkele multiplayer-momenten zien, die jullie kunnen gaan verwachten in de game. De multiplayer-mode kent vier verschillende game-modes: Deathmatch, Team Deathmatch, King of the Hill en Capture the Flag. Online kun je maximaal met 8 spelers tegelijkertijd gamen.

In Damnation ben je de held 'Captain Hamilton Rourke'. In het begin van de game staat Hamilton Rourke, jij dus, op het punt om aan een missie te beginnen waarbij de waarheid moet worden onthuld achter 'Prescott Standard Industries'.

De nieuwe video is hier te bekijken (even naar onder scrollen).

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?