Dagtickets vrijdag en zaterdag gamescom 2019 uitverkocht

Geplaatst:
Aangepast: 12 augustus 2019 20:29

Als jij dit jaar graag de gamescom wilt bezoeken, dan dien je vlug een kaartje te kopen. De dagtickets voor de vrijdag en zaterdag van gamescom zijn namelijk al uitverkocht.

Het jaarlijkse gamescom vindt ook eind dit jaar weer plaats in Keulen. Het is een van de grootste gamebeurzen ter wereld en trekt jaarlijks enkele honderdduizenden bezoekers. Verschillende ontwikkelaars en uitgevers presenteren er hun nieuwe games en vaak zijn er ook speelbare demo's van de tofste games die uit gaan komen. Wanneer je dit evenement dit jaar bij wilt gaan wonen, moet je er echter wel snel bij zijn. Vandaag werd namelijk bekendgemaakt dat de dagtickets voor de vrijdag en zaterdag van gamescom al zijn uitverkocht. Voor deze twee dagen kun je enkel nog avondtickets kopen. Voor de dinsdag en woensdag zijn er wel nog dagkaarten en avondkaarten beschikbaar.

Gamescom vindt dit jaar van 20 tot 24 augustus plaats in Keulen.

Bron: gamescom
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord