Check hier alle X019 Londen-content

Dagtickets vrijdag en zaterdag gamescom 2019 uitverkocht

Als jij dit jaar graag de gamescom wilt bezoeken, dan dien je vlug een kaartje te kopen. De dagtickets voor de vrijdag en zaterdag van gamescom zijn namelijk al uitverkocht.

Het jaarlijkse gamescom vindt ook eind dit jaar weer plaats in Keulen. Het is een van de grootste gamebeurzen ter wereld en trekt jaarlijks enkele honderdduizenden bezoekers. Verschillende ontwikkelaars en uitgevers presenteren er hun nieuwe games en vaak zijn er ook speelbare demo's van de tofste games die uit gaan komen. Wanneer je dit evenement dit jaar bij wilt gaan wonen, moet je er echter wel snel bij zijn. Vandaag werd namelijk bekendgemaakt dat de dagtickets voor de vrijdag en zaterdag van gamescom al zijn uitverkocht. Voor deze twee dagen kun je enkel nog avondtickets kopen. Voor de dinsdag en woensdag zijn er wel nog dagkaarten en avondkaarten beschikbaar.

Gamescom vindt dit jaar van 20 tot 24 augustus plaats in Keulen.

BRON gamescom

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?