Daemon X Machina

  • Ontwikkelaar Marvelous Interactive
  • Eerste releasedatum 13 september 2019
  • Platformen Pc, Nintendo Switch
  • Gameliner score

Daemon x Machina krijgt een sequel

Tijdens de live stream van Deamon x Machina's tweejarig bestaan kwam Kenichiro Tsukada met een belangrijke aankondiging. Zijn team is namelijk bezig met de sequel op Daemon x Machina.

Vandaag vond de livestream plaats van het tweejarig bestaan van Daemon x Machina. De fans die de stream gevolgd hebben zijn er al op van de hoogte; Daemon x Machina krijgt een sequel. Tsukada van Marvelous Interactive heeft dit nieuwtje persoonlijk aangekondigd. Hij laat weten dat zijn team gemotiveerd is om te werken aan het tweede deel, maar dat de ontwikkeling ervan wat tijd vergt. Hij voegt daar aan toe dat hij nieuwe leden toevoegt aan zijn team, omdat de content van de sequel waarschijnlijk anders gaat zijn dan haar voorganger. BlackKite deelde dit nieuwtje op Twitter samen met de livestream die hieronder te bekijken is! Momenteel is Daemon x Machina gratis te spelen op de Nintendo Switch.

Er is nog geen releasedatum vrijgegeven voor Daemon x Machina 2.

BRON BlackKite

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?