Daedalic kondigt Lord of the Rings - Gollum aan

Geplaatst:
Aangepast: 25 maart 2019 21:55

Daedalic Entertainment heeft aangekondigd dat zij momenteel werken aan een nieuwe game; Lord of the Rings - Gollum. Hiervoor werken zij samen met Middle-earth Enterprises.

Lord of the Rings - Gollum volgt het verhaal vanuit het oogpunt van Smeagol. Volgens CEO Carsten Fichtelmann wordt het verhaal uit de boeken van J. R. R. Tolkien vertolkt, maar vanuit een perspectief zoals dat nog niet eerder is gebruikt. De titel wordt gemaakt met de Unreal Engine en is in ontwikkeling voor pc en alle consoles die op moment van release relevant zijn. Het lijkt erop dat Daedalic Entertainment en Middle-earth Enterprises de samenwerking verder willen trekken dan alleen deze game. In het persbericht laten zij weten dat dit de eerst, maar niet de enige game is dat voortkomt uit deze nieuwe samenwerking.

Lord of the Rings - Gollum staat gepland voor een release in 2021 en wordt ontwikkeld voor pc en alle consoles die ten tijde van de release relevant zijn.

Bron: GameInformer
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Lord of the Rings: Gollum

Uitgever

Nacon

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

25 mei 2023

Ontwikkelaar

Daedalic Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord