Cyberpunk 2077's Down on the Street bug opgelost

Geplaatst:
Aangepast: 29 januari 2021 09:51

De Down on the Street bug in Cyberpunk 2077, die ervoor zorgde dat spelers niet meer verder konden met de game, is nu opgelost door CD Projekt Red.

Update 1.1 voor Cyberpunk 2077 heeft eindelijk de bug in de missie Down on the Street opgelost. Na de vorige update ontdekte spelers al snel dat er een behoorlijk vervelende bug in deze missie zat. Voor die update, wachtte je eindeloos op een belletje van NPC Goro Takamura. Na de vorige update belde Takamura wel, maar zei hij gewoonweg niets. Nog steeds niet opgelost dus. CD Projekt Red stelde eerst een tijdelijke oplossing voor die te maken had met het laden van oude save files en een beetje tijdreizen. Maar na de hotfix 1.1 die onlangs live is gegaan, moet de missie eindelijk werken zoals bedoeld was. De hotfix lost ook een probleem in de game op die ervoor zorgde dat als spelers steeds hun game opsloegen en weer opnieuw laadde, ze alle loot dubbel konden pakken. Voor de 1.1 update moesten spelers op creatieve manieren om de Down on the Street missie heen werken, zoals je hieronder ziet.

Update 1.1 voor Cyberpunk 2077 ging op 28 januari live.

Bron: PCgamer

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cyberpunk 2077

Series

-

Uitgever

CD PROJEKT RED

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 december 2020

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord