Cyberpunk 2077's Creative Director stapt over naar Blizzard

Geplaatst:
Aangepast: 17 maart 2024 12:57

De Creative Director van Cyberpunk 2077, Sebastian Stepien, stapt per direct over van CD Project Red naar Blizzard. Zo staat te lezen op de LinkedIn-pagina van Stepien.

De transfer van de Poolse ontwikkelaar komt op een bijzonder moment. Hoewel Cyberpunk 2077 dit jaar gaat verschijnen, is de game nog niet klaar. Toch heeft dit Stepien niet doen besluiten te blijven om deze taak tot een goed einde te brengen. Nog voor de laatste hand aan de futuristische game gelegd is, heeft hij zijn handtekening al onder een contract bij Blizzard gezet. Stepien sluit daarmee een periode van 12,5 jaar af bij CD Project Red. Hij heeft daar ook veel werk verricht voor de diverse The Witcher-games.

Blizzard Entertainment Logo

Bron: LinkedIn
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cyberpunk 2077

Series

-

Uitgever

CD PROJEKT RED

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 december 2020

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord