Cyberpunk 2077

  • Ontwikkelaar CD Projekt RED
  • Eerste releasedatum 10 december 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Cyberpunk 2077 update creëert progressie bug

De laatste update van Cyberpunk 2077 creëerde weer een bug die ervoor zorgt dat spelers niet verder kunnen komen in de game.

Het blijft maar fout gaan bij CD Projekt Red. De game die ze inmiddels al meer dan 1 miljard dollar heeft gekost heeft nog steeds problemen. Er kwam onlangs een update die een waslijst aan bugs in de game moest oplossen. Waaronder een aantal bugs die ervoor zorgde dat spelers geen progressie konden maken in de game. Helaas werd de bug waarin in-game personage Takemura geen belletje triggerde tijdens een belangrijke missie Down in the Street niet opgelost door de update. Takemura belt nu wel, maar zegt helemaal niets. Je komt dus nog steeds geen steek verder. CD Projekt Red geeft aan dat deze update pas het begin was van een serie aan updates die de Cyberpunk 2077 bugs gaan fixen.

Cyberpunk 2077 kwam uit op 10 december 2020.

BRON Gamesradar

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?