Cyberpunk 2077 update 1.3 details onthuld

Geplaatst: 18 augustus 2021 14:34

CD Projekt RED heeft de details onthuld van patch 1.3 voor Cyberpunk 2077. De gameplay wordt nog verder aangepakt om de laatste problemen eruit te halen.

De nieuwe update voor Cyberpunk 2077 is vandaag live gegaan, maar de ontwikkelaar gaf van tevoren al een aantal details weg over de inhoud van de update. Er komen een hoop verbeteringen voor de gameplay, waaronder een aanpasbare mini kaart, die je kunt inzoomen of uitzoomen zoals jij dat wil. Daarnaast wordt het goedkoper om je perks te resetten. De prijs hiervoor was 100.000 eurobucks en wordt na de update 13.200 eurobucks. De update brengt ook een aantal kleine aanpassingen met zich mee voor missies aan het begin van de game.

Update 1.3 voor Cyberpunk 2077 is nu live.

Bron: Cyberpunk website

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cyberpunk 2077

Series

-

Uitgever

CD PROJEKT RED

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 december 2020

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.