Cyberpunk 2077 overspoeld met positieve reviews

Geplaatst: 29 november 2021 17:46

Iets meer dan een jaar geleden verscheen Cyberpunk 2077 en kreeg direct zeer veel kritiek te verduren. CD Projekt Red heeft zijn zaakjes inmiddels beter voor elkaar en de game wordt dan ook overspoeld met positieve reviews.

Vrijwel direct na de lancering van de hoog geanticipeerde game kreeg Cyberpunk 2077 bakken vol kritiek over zich heen. Vooral op consoles had Cyberpunk 2077 veel problemen. Sterker nog, alle kritiek op de game heeft ervoor gezorgd dat Sony Cyberpunk 2077 uit de PlayStation Store werd gehaald. Het is nog even geduld hebben voor we aan de slag kunnen gaan met de next-gen versie van Cyberpunk 2077, maar niet getreurd. Inmiddels lijkt CJ Projekt Red zijn zaakjes meer dan op orde te hebben. Zelfs zodanig dat Cyberpunk 2077 op Steam wordt overspoeld met positieve reviews. Quest Director van de game Pawel Sasko liet via Twitter weten zeer blij te zijn met de positieve ontvangst van nieuwe spelers.

Mocht je dus al die tijd hebben gewacht met het spelen van Cyberpunk 2077, dan kun je nu je slag slaan. In zijn review van Cyberpunk 2077 was Rudy al erg te spreken over de game.

Bron: Twitter
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cyberpunk 2077

Series

-

Uitgever

CD PROJEKT RED

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 december 2020

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord