Cyberpunk 2077 niet naar Google Stadia op release

Geplaatst:
Aangepast: 9 juni 2020 12:52

Cyberpunk 2077 is al eens uitgesteld en als je de game wilt spelen via Google Stadia, dan heb je flink pech. De game komt namelijk niet naar Stadia op release.

CD Projekt Red maakte dit bekend via een persbericht, waarin vermeld werd dat de Google Stadia versie van Cyberpunk 2077 pas aan het einde van dit jaar beschikbaar is. De september releasedatum voor de andere platformen staat echter wel vast en blijft dus ook hetzelfde. De uitgever gaf echter geen specifieke reden waarom de Google Stadia versie is uitgesteld en er is ook geen nieuwe datum bekend voor het platform van Google. Wellicht komen we meer te weten tijdens de Cyberpunk 2077 presentatie, die onlangs uitgesteld werd.

Cyberpunk 2077 is beschikbaar vanaf 17 september voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. De Xbox Series X en PlayStation 5 moeten ook nog even wachten op een datum voor Cyberpunk 2077.

Bron: Game Rant
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cyberpunk 2077

Series

-

Uitgever

CD PROJEKT RED

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 december 2020

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord