Cyberpunk 2077 next-gen versie mogelijk uitgesteld

Geplaatst: 2 september 2021 12:56

De next-gen versie van Cyberpunk 2077 wordt mogelijk uitgesteld naar volgend jaar. Ontwikkelaar CD Projekt RED liet onlangs weten dat ze niet kunnen garanderen dat de next-gen versie dit jaar nog verschijnt.

De next-gen versie van Cyberpunk 2077 stond gepland voor een release aan het einde van 2021, maar de ontwikkelaar liet onlangs weten dat ze dit niet kunnen garanderen. Ze geven aan dat ze geleerd hebben van de vroegtijdige release van de originele versie van Cyberpunk 2077 en dit niet opnieuw willen laten gebeuren. Het grootste deel van 2021 stond voor CD Projekt in het teken van het updaten van de game om er zoveel mogelijk fouten uit te halen, hierdoor bleef er minder tijd over voor de versie voor de PlayStation 5 en de Xbox Series X/S.

De next-gen versie van Cyberpunk 2077 stond gepland voor eind 2021, maar dit gaat mogelijk volgend jaar worden.

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cyberpunk 2077

Series

-

Uitgever

CD PROJEKT RED

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 december 2020

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord