Cyberpunk 2077 moet net zo verfijnd zijn als Red Dead Redemption 2

Geplaatst:

Terwijl CD Project Red momenteel druk bezig is met het ontwikkelen van Cyberpunk 2077 kijkt de studio ondertussen ook naar andere grote releases. Rockstar's Red Dead Redemption 2 is daarin een groot voorbeeld voor het Poolse bedrijf.

Met een metacritic score van maar liefst 97 kunnen we wel stellen dat de Western van Rockstar goed is ontvangen bij het publiek. CD Project Red gebruikt dat soort releases als leerschool en gaat voor een soortgelijke score als het aankomt op de release van Cyberpunk 2077. The Witcher 3, CD Project Red's vorige grote game ontving een metacritic score van 92. Ook een zeer mooie score, maar voor Cyberpunk 2077 leggen ze de lat nog hoger. De Poolse studio wil graag kwaliteit leveren en dat betekent volgens CEO Adam Kiciński dat je moet investeren in buitengewoon goede games en zoveel mogelijk bugs op voorhand uit de game moet zien te verwijderen. De consument richt zich steeds meer op de grote releases, omdat je maar een beperkte hoeveelheid tijd hebt om de games te spelen. Daarom is het belangrijk om bij de beste te horen, gaf Kiciński aan.

onbekend

Er is nog geen officiële releasedatum gepland voor Cyberpunk 2077, maar de game gaat verschijnen op de Xbox One, PlayStation 4 en pc.

Bron: CD Project Red
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cyberpunk 2077

Series

-

Uitgever

CD PROJEKT RED

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 december 2020

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord